Управник Српског Клуба

Поштовани и драги парохијани,

Желимо да Вас обавестимо да је завршена процедура избора Управника Српског клуба у Дому епископа Николаја код цркве Светог саве у Лондону и са задовљством саопштавамо да је изабран господин Филип Јовановић.

Филип Јовановић рођен је 1987. год. у Смедереву. Професор је енглеског језика, диплому и мастер студије завршио на Филолошком факултетеу у Београду. Филип је такође дипломирао високу школу за хотелијерство и туризам такође у Београду. Прошле године је стигао у Лондон и познат нам је као практичан верник који је редован на црквеним богослужењима. Верујемо да ће господин Јовановић са пуно воље приступити вођењу клуба и организацији културно-забавног живота у Дому владике Николаја. Исказао је своју добру вољу и спремност да ради на корист наше заједнице свих верника и посетилаца Српског клуба, посебно водећи рачуна о младима и њиховим родитељима али и оним најстаријим члановима наше парохије.


Овим путем желимо да упутимо извињење свим посетиоцима Српског клуба што током августа и септембра месеца нису имали уобичајну ресторанску понуду и захваљујемо вам на разумевању за наше објективне потешкоће. Надамо се да ће у наредном периоду а почевши од 1. октобра ове године дружење протицати на задовољство велике већине и да ће сваке недеље бити све боље. Настојаћемо да Вас путем наше веб-странице редовно обавештавамо о културно-забавним догађањима у Клубу и молимо Вас да редовно пратите најаве које ћемо објављивати.

Уједно Вас искрено молимо да својим доласцима и сарадњом учините Српски клуб омиљеним местом за дружење лондонских Срба и свих наших пријатеља и на тај начин ваша празнична и недељна дружења учините забавним, угодним и квалитетним. Ово је велики и важан посао који можемо обавити само заједно, сваки Ваш предлог и сугестија су нам добродошли и знаћемо то ценити. Свима нам је заједнички циљ да се унесе што више смисла, радости и љубави у наше животе кроз дружење свих генерација Срба у Лондону.

Лондон 24. септембар 2017.

Управа Црквене општине и парохије
и повереници Дома епископа Николаја

Velika sala baner

Изнајмљивање сале

spc-london-baner-vesti

Вести и најаве

Brookwood-banner

Brookwood